MAJLIS PERPISAHAN DAN PENYERAHAN NOTA SERAH TUGAS

Pada 8 Julai 2018 (Ahad), Institut Pengurusan Kualiti (IPQ) telah mengadakan  Majlis Perpisahan dan Penyerahan Nota Serah Tugas kepada Pegawai Penyelidik Sosial yang bertukar ke RIMC berkuatkuasa pada 1 Julai 2018 bertempat di Bilik Mesyuarat Utama, IPQ.  Majlis diadakan selepas mesyuarat jabatan IPQ kali ke-2 bagi tahun 2018.

IPQ TERUSKAN TRADISI MAJLIS JAMUAN RAYA

Kira-kira 200 orang tetamu jemputan yang hadir dalam Majlis Jamuan Hari Raya IPQ 2018 pada 28 Jun lalu telah dihidangkan dengan menu utama nasi jagung, kambing golek, laksa, mee kari, ketupat, nasi impit  dan sate. Jamuan hari raya ini merupakan program tradisi yang diadakan setiap tahun bermula tahun 2015 oleh Kelab Kebajikan & Rekreasi IPQ bagi memberi peluang IPQ beramah mesra sesama ahli dan turut diserikan dengan kehadiran tetamu jemputan yang terdiri daripada JPU, Ketua PTJ, Dekan, Juruaudit Pentadbiran dan Juruaudit Akademik yang banyak memberi sokongan kepada IPQ dalam menjayakan agenda strategik universiti.