IPQ TERUSKAN TRADISI MAJLIS JAMUAN RAYA

Kira-kira 200 orang tetamu jemputan yang hadir dalam Majlis Jamuan Hari Raya IPQ 2018 pada 28 Jun lalu telah dihidangkan dengan menu utama nasi jagung, kambing golek, laksa, mee kari, ketupat, nasi impit  dan sate. Jamuan hari raya ini merupakan program tradisi yang diadakan setiap tahun bermula tahun 2015 oleh Kelab Kebajikan & Rekreasi IPQ bagi memberi peluang IPQ beramah mesra sesama ahli dan turut diserikan dengan kehadiran tetamu jemputan yang terdiri daripada JPU, Ketua PTJ, Dekan, Juruaudit Pentadbiran dan Juruaudit Akademik yang banyak memberi sokongan kepada IPQ dalam menjayakan agenda strategik universiti.

KEGEMBIRAAN BERGANDA PLEXUS

Kegembiraan berganda buat Kumpulan PLEXUS dari UUMIT apabila muncul juara dan Fasilitator Terbaik pada Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Terbuka UUM 2018 di Dewan Seminar A, Pusat Konvensyen, UUM, semalam.

BENGKEL KUMPULAN INOVATIF DAN KREATIF (KIK) – PDCA 2018

Pada 21 Mac 2018 (Rabu), Institut Pengurusan Kualiti (IPQ) telah mengadakan Bengkel Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) - PDCA di Dewan Budi Siswa, Pusat Budaya dan Seni. Seramai 43 orang peserta yang terdiri daripada staf dari pelbagai Pusat Tanggungjawab (PTJ) dan Pusat Pengajian (PP), UUM telah menghadiri bengkel ini.